Tankar vid läggdags

I mörkret sitter mamman och låter tanken vandra lite långsamt. Det är en värdefull stund det här att sitta med vid läggdags. Att sitta i fotänden på en säng och vara nära när döttrar somnar på kvällen. Att få lyssna till andning som stilla övergår i sömnrytm. 

 
Mina tankar susar inte längre runt som de brukar. Kanske har mamman kommit till ro efter vilsamma underbara dagar. Kanske har själen nu hunnit ikapp när jag saktat ned och varit i stillhet. Det känns så. Det är en bra känsla.

God natt till er.

Etiketter: döttrar, läggdags, mamman, säng, vila

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.