Fira

Vi bakar, ordnar och har hemlighetsmakerier för oss. Den ene efter den andre smyger iväg med små paket till hemligskåpet där födelsedagspresenter förvaras i väntan på firardagen. Att få lägga sin egengjorda present där tycker döttrarna är väldigt roligt och det riktigt lyser i ögonen av lycka när de visar vad de virkat, målat eller pysslat till sin syster.

Det ligger förväntan i luften. Imorgon är en dotters födelsedag. Ballonger skall blåsas upp och presenter slås in. Tidigt skall vi vakna och sjunga så fint vi kan tillsammans. Flaggan skall hissas och dottern skall få sin speciella dag så som hon önskar den.

Maten är inhandlad, tårtbotten med fyllning står i kylen redo för marsipantäcke och dekoration och kvällsfilmen är vald och står nyinköpt i bokhyllan. 

Det är en bra om än lite trött dag idag. Mamman hoppas och tror att dotterns födelsedag kommer att bli fin.

God natt till er.

Etiketter: dottern, fira, födelsedag, hemlighetet, mamman

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.