Sjukling

Så har med största sannolikhet influensan kommit till vår familj. 

Igår åkte mamman från arbetet för att hämta en väldigt trött och febrig dotter i skolan. Alldeles blek var hon när mamman kom för att hämta. Väl hemma pysslade mamman om, bäddade ned, gav febernedsättande, blandade saft, serverade glass och kramade om. Dottern sov sedan nästan hela kvällen.

Idag är vi hemma och mamman fortsätter att pyssla om.

Fin torsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.