Underbar vardag

Runt köksbordet sitter vi, döttrarna och mamman. Vi har vaknat tidigt, varit ute i kylan, kört hit och dit och nu är vi hemma igen. 

Vi har tänt många ljus och efter mellanmålet ätits tar döttrarna fram sina läxor. Två sitter med datorer för att arbeta med matematikuppgifter på nätet, en arbetar i matematikbok, en läser bok och en övar sin pianoläxa. 

De här stunderna är underbara. Mamman är innerligt tacksam över samvaron, gemenskapen och kärleken i vår familj. Jag njuter och ser till att bevara den här stunden i mitt hjärta. En underbar vardagsstund.

Utanför är det dimmigt, kallt och alldeles magiskt vackert. Inomhus sitter vi tillsammans i värmen, njuter och arbetar i skenet från levande ljus.

Fin torsdag till er.

Etiketter: döttrar, familj, gemenskap, köksbord, läxor, ljus, mamman, tillsammans

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.