Runt köksbordet sitter vi, döttrarna och mamman. Vi har vaknat tidigt, varit ute i kylan, kört hit och dit och nu är vi hemma igen. 

Vi har tänt många ljus och efter mellanmålet ätits tar döttrarna fram sina läxor. Två sitter med datorer för att arbeta med matematikuppgifter på nätet, en arbetar i matematikbok, en läser bok och en övar sin pianoläxa. 

De här stunderna är underbara. Mamman är innerligt tacksam över samvaron, gemenskapen och kärleken i vår familj. Jag njuter och ser till att bevara den här stunden i mitt hjärta. En underbar vardagsstund.

Utanför är det dimmigt, kallt och alldeles magiskt vackert. Inomhus sitter vi tillsammans i värmen, njuter och arbetar i skenet från levande ljus.

Fin torsdag till er.

Etiketter: döttrar, familj, gemenskap, köksbord, läxor, ljus, mamman, tillsammans