Jul

Så är det annandag jul och vi har firat i flera dagar. 

På julafton fylldes vårt hus av julfirare som delade med sig av glädje, hjärta, mat, samtal och gåvor. Vi var många och det var lite trångt men alldeles precis så där som mamman helst vill julen. En jul där samvaro, gemenskap, omtanke och hjärta tar all plats. Mamman är oerhört glad, lycklig och tacksam. 

Och så har vi fått träffa en viktig person idag. En person som är älskad av mammans barndomsvän. Det mötet fyller mammans hjärta med än mer glädje och tillförsikt. Att se sin vän lycklig i tvåsamhet är stort. Mycket stort och gör mamman så innerligt glad.

Mycket värme och kärlek fyller just nu mammans hjärta. 

Fin lördag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.