Ett fint sätt att börja dagen

En förkyld dotter kommer upp till mamman på morgonen och frågar ’skall jag hälla upp kaffet nu, mamma?’ 

Mamman hänger inte riktigt med i tanken och undrar med sitt förkylda huvud hur hon menar dottern. När jag kommer in i köket förstår jag hur hon menar. Dottern har plockat fram frukosten till oss och bjuder oss till bords. Mamman som är jättehostig och genomförkyld blir så glad att jag måste gråta. Då rinner både ögon och näsa.

Fantastiskt detta med de lite större barnen som nu passar upp mamman de gånger jag är trött och sjuk.

Fortsatt fin tisdag till er.

Etiketter: dotter, frukost, mamman, passa upp, sjuk

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.