Förkylning och lycka

Mamman vandrar runt i ett förkylningstöcken här hemma. Vi har höstlov och vi är lika förkylda hela familjen. 

Mitt i all trötthet känner jag en stor lycka. En ren, sann, ärlig och djup lycka av att bara vara tillsammans med våra fina döttrar. Att sköta om familjen och vårt hem är min största lycka. Det är så här min själ mår bäst.

Prosit, host och en fin onsdag till er.

Etiketter: döttrar, familj, lycka, mamman

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.