Musik och tacksamhet

I kyrkan fick vi sitta ikväll och lyssna till Bach-konsert. Två av döttrarna spelar med i orkestern. 

Mamman är glad och tacksam över allt detta fina som vi får kalla vårt. Jag är så innerligt tacksam och lyckligt överväldigad över musiken som har så stor del i familjens liv. Att döttrarna själva valt musiken är fantastiskt. Och att vi får vara med när de övar och uppträder är underbart. Jag njuter så av varje sekund.

Nu är mamman trött och alldeles lycklig och skall sjunka ned i soffan tillsammans med resten av familjen.

Fin söndagskväll till er.

Etiketter: Bach, familj, konsert, kyrka, mamman, musik

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.