En liten febrig

En liten febrig kropp trycker sig tätt mot min och mamman får hålla om och lyfta upp när det blir för jobbigt under natten. Så på morgonen är sömnen lugn och dottern sover länge. Sedan äter vi frukost framför tv:n. Dottern valde film och vi kurar under samma filt. Det är gott.

Någon mer skola för dottern blir det inte den här veckan och troligtvis inte jobb för mamman. Vi kramas och myser och mamman gör så lite som möjligt av allt vardagspyssel. 

Fin onsdag till er.

Etiketter: dotter, feber, film, filt, frukost, hosta, mamman, nära

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.