Tvätthög, barnlek och brödbak

  
Solen lyser från en klarblå himmel, alla barnen leker utomhus, pappan isolerar förråd och mamman sitter på kökstrappan efter att ha sorterat jättestora tvätthögen och ha laddat hushållsassistenten. Nytt bröd måste bakas inför veckan för att det återigen är tomt i frysen. 

Det är en härlig söndag med förberedelser inför veckan. Mamman njuter av sol och ljudet av barn som leker. 

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.