Stora firardagen

  
Ballonghav, presenter, skönsång, många kramar och mycket glädje. 

Idag firar vi dotters födelsedag och vår bröllopsdag. Solen skiner från en klarblå himmel och vi ger oss ut på en liten utflykt önskad av födelsedagsbarnet. Idag firar vi och njuter av att bara vara tillsammans. Härligt!

Fin fredag till er.

Etiketter: ballonger, bröllopsdag, dotter, fira, födelsedag, mamman, present, säng, tillsammans, utflykt

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “Stora firardagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.