Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Inomhusmys

Utomhus regnar det och blåser mycket och kallt.

Inomhus är det varmt och mysigt. Mamman har lånat trädgårdstidningar på biblioteket som går utmärkt att läsa under en filt liggandes på kökssoffan.   Mamman läser om aklejor, riddarsporre, hasselört, pioner, daggkåpa och många andra vackra blommor och somnar till en stund. 

När mamman vaknar spelar vi Alfapet, pappan och jag. Den här gången får mamman flest poäng och vinner. Kanske är det för att pappan nu blivit riktigt förkyld och är alldeles luddig i huvudet eller så är det för att jag helt enkelt spelade bäst idag. 

Det får nog bli ytterligare ett parti idag men först måste vi laga middag.

Fin onsdag till er.

Etiketter: alfapet, bibliotek, döttrar, låna, lek, leka, mamman, pappan, spela, tidningar, Trädgård

« »

© 2020 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.