Sjalar och musikglädje

Mamman har nu stickat färdigt alla tre ullsjalar och sytt färdigt kjolarna. Det blir både fint och omtyckt av döttrarna.

Skönt att få iordning i tid och roligt att skapa själv. 

Igår var mamman med de tre orkesterspelande döttrarna på repetition. Barn kom vandrande in med instrument och till slut var hela stora aulan fylld. En jätteorkester blev de till slut och spelade så fint att mamman fick anstränga sig för att inte gråta av glädje. ’Musik skall byggas utav glädje av glädje bygger man musik..’, ja hursomhelst blir mamman i alla fall väldigt glad av musik.

De är så duktiga döttrarna och spelar av hjärtans glädje och egen fri vilja. Det är ju bättre än bra, faktiskt.

Fin onsdag till er. 

Etiketter: dotter, glädje, mamman, musik, orkester, sticka, sy

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.