Sjuk dotter och lånebil

En dotter är sjuk med hög feber och ont i halsen. Hon vilar hemma och har legat still nästan hela dagen.

På förmiddagen när mamman arbetade var pappan hemma och imorgon skall mamman stanna hemma. Då skall mamman servera isglass och saft och mysa riktigt mycket tillsammans med den trötta dottern.

Tänk att den nu så dåliga dottern spelade både cello och piano på konsert igår. Och så sjöng vi högt och glatt för pappan många gånger i bilen både på väg dit och på väg hem från konserten. 

Bilfärden i sig var spännande då vi nu åker i lånad bil. Mammabilens bromsar har gett upp såpass att mekanikern förbjöd oss att köra bilen tills dess att den är lagad. Det skall mekanikern ordna förhoppningsvis i slutet av veckan. Vi saknar mammabilen men är så oerhört tacksamma över lånebilen. Utan den hade inte vardagen fungerat. 

Snart dags för middag och kanske lite mer saft och febernedsättande till den sjuka dottern.

Fin onsdag till er.

Etiketter: dotter, feber, febernedsättande, isglass, konsert, mamman, saft

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.