Idag tänder vi ett extra ljus

IMG_0726.JPG
Idag tänder vi ett extra ljus. Ett ljus för en begåvad och omtyckt musiklärare i den kulturskola döttrarna spelar sina instrument.

Läraren har vid olika uppträdanden kompat döttrarna och tillsammans med sina elever bjudit härlig musik att njuta av. Salar har fyllts med saxofon, klarinett och pianomusik.

Genom en tragisk olycka finns inte längre denna musiksjäl med oss här på jorden. Det går inte riktigt att ta in och mamman känner med lärarens familj, vänner, kollegor och elever.

Ett extra ljus är tänt på vårt piano för att påminna oss om livets skörhet och vikten av att ta vara på varandra så länge vi finns i varandras närhet.

Mamman skall krama lite extra på sin familj idag. Tacksamheten över att få leva med varandra är större än ord kan beskriva.

Ta vara på varandra.

Fortsatt fin måndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Idag tänder vi ett extra ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.