Pyssel och dotter som mår lite bättre

Minsta dottern mår bättre idag men är inte tillräckligt pigg för att gå till skolan. Mamman fick stanna hemma med minsta dottern och ta hand om. Många kramar har det blivit och sagoläsningsmys men vi har också startat tvättmaskiner, plockat med tvätt, ordnat och plockat tillsammans och målat lister.

Dottern målade lister med stort allvar och mycken glädje och det blev så fint så.

Ofta tänker mamman att jag är välsignad som får ha dessa barn i mitt liv. Även då konflikterna flyger runt mamman och tröttheten är större än stor är tacksamheten i mitt hjärta oändlig. Tacksamhet och glädje.

På eftermiddagen har pappan efter hemkomst från sitt arbete lagt golv på vår övervåning och mamman har finlirsmålat hålkälslist i taket. Fint blir det.

IMG_0563.JPG
Nu skall mamman laga middag till hungriga familjen.

Fin torsdag till er.

Etiketter: dotter, golv, hålkälslist, lister, måla, mamman, ordna, pappan, pyssla, tvättmaskin

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.