Skolhämtningar och sjuk dotter

Idag är minsta dottern hemma med ont i halsen. Mamman pysslar om och hämtar de andra döttrarna från skolan på olika tider.

De har haft idrott och simhallsutflykt. Glada, hungriga och trötta barn kommer hem och gör minstan sällskap. Då blir hon så glad fastän hon är ganska trött. Mamman serverar mellanmål, tvättar kläder och pysslar. En mysig dag.

Fin onsdag till er.

Etiketter: barn, dotter, döttrar, halsont, idrott, skola

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.