Matta och innertak

Idag har vi köpt en matta och handlat innertak till övervåningen.

Mattan kommer hela vägen från Tunisien, sa kvinnan som sålde den. För henne bar den minnen från ett förhållande hon inte längre ville bli påmind om. För oss ger den istället härlig färg, form och hemtrevnad. Tänk så bra det är när begagnade saker kan byta hem och få ny mening och skänka glädje på nytt. Få betyda någonting annat för de nya ägarna.

20140804-180346-65026137.jpg
Av mammans snälla nästan-syster fick vi barnvaktshjälp så att vi kunde fylla bilen till bristningsgränsen med vackert innertak som mamman förhandlat fram ett bra pris på.

Innertaket på övervåningen kommer att bli så fint när det är uppsatt. Det skall mamman hjälpa pappan med så mycket jag kan.

En dotter följde med oss på vår innertakhandlarfärd och hon tyckte det var så roligt så att sitta bredvid alla förpackningar i bilen.

Nu är det dags för mamman att ordna med middag. Kyckling och ris får det bli idag.

Fortsatt fin måndag till er.

Etiketter: dotter, innertak, mamman, måtta, pappan, syster

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.