Helgen

Vackra blommor har vi fått och god fika och en fin matta. Vi har fått besök av nästan-systern. Och besök av fin vän som med sin familj snart ger sig iväg på ännu ett utlandsäventyr.

Tänk så gott det är att träffa sina vänner. Vänner som levt utomlands i många år och fortsatt kommer att göra så. Vänner som vi saknar samtidigt som vi känner stor och hjärtlig glädje för deras skull. Det är underbart att se sina vänner följa sina hjärtan. Det skänker också oss glädje och lycka.

Det har varit en bra men lite trött helg. Mamman har vilat. Vilat och läst bok. Bok av Khaled Hosseini med titeln ’Och bergen svarade’. En mycket bra bok med mästerligt berättande innehållande många ihopflätade livsöden. En bok att förlora sig i en aning.

Medan mamman läser och sköter döttrarna pysslar pappan med utelampor och har tömt förråd och träffat de nya ägarna i vårt gamla lilla hus.

Maken är fantastisk och arbetar på till synes outtröttligt.

20140727-214319-78199868.jpg

20140727-214346-78226714.jpg
Fin söndag kväll till er.

Etiketter: berättande, blommor, bok, fika, Khaled Hosseini, livsöden, mamman, måtta, Och bergen svarade, pappan, vän, vänner, vila

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.