Saknad vän

IMG_2112_140419Det är en gåva att få lära känna fina människor. Få träffa och känna ett omedelbart band. En förståelse över generationer. Ett självklart och naturligt möte.

Mamman är tacksam över att känna det gamla paret som talar mjukt och kärleksfullt till varandra. Tacksam över att ha mött de och få kalla de våra vänner.

Idag är den tacksamheten extra stor och närvarande då mannen i paret hastigt lämnat oss här på jorden. Efter en relativt kort tids allvarlig sjukdom har han för alltid somnat in.

Trots att vi inte känt paret så länge är saknaden stor och tårarna rinner stundtals nedför kinderna. Men mamman är glad att jag talat om hur mycket vi tycker om de, fått förmedla hur glada vi är över att få ha de i våra liv och fått krama om och stryka handen över den nu bortgångna kinden. Tårarna är tårar av saknad och tacksamhet. Tacksamhet över att fått lära känna och i det uppleva saknad över en fin man som lämnar spår i våra liv.

Fin söndag kväll till er.

Etiketter: saknad, tacksamhet, vänner

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “Saknad vän”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.