Vardagsrummet har förvandlats till en sovsal med madrasser, kuddar och täcken överallt.

Förkylningarna har tagit över fembarnsfamiljen och det snörvlas och hostas nätterna igenom. När det är så här tycker mamman att det är bättre att vi sover nära istället för att vi skall vandra upp och nedför trappor på natten.

Små febriga barnkroppar ligger tätt intill mamman som ägnar nätterna åt att lyfta upp nedkanade hostande barn på kuddar, torka näsor och klappa på och krama. Och lugna när andningen blir ansträngd av allt slem och snor och ge dricka till den som behöver.

Det är synd om små fina döttrar som inte mår bra. Istället för skolrunda blir det idag sjukstuga för alla döttrarna.

Fin måndag till er.

Etiketter: andning, barn, döttrar, förkylning, kudde, madrasser, mamman, sovsal, täcke, vardagsrum