Måndag morgon

Mamman sitter vid frukostbordet och njuter av sin kopp kaffe.

Skolrundan är färdig för denna morgon och mamman har hämtat hem läxa till en hostande dotter som får vila hemma idag.

Igår var vi på stipendiegala och fick lyssna till den största dottern spela så fint på sina flöjter. Mamman förundras över hur fantastiska dessa barn är och känner hur lycklig jag är som vara deras mamma. Lycklig och tacksam.

Fin måndag till er.

Etiketter: barn, dotter, kaffe, mamman, skola, skolrunda

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.