Kalas-söndag

Idag har födelsedagsdottern haft litet kalas och hon är så nöjd och glad med sin dag.

Det har spelats, sjungits och mysts. Döttrarna har plockat fram sina instrument och spelat själva och tillsammans. Mamman och pappan har också varit med i familje-ensemblen. Mamman på piano och fiol och pappan på fiol.

Mamman och pappan är nybörjare men spelar hjärtans gärna tillsammans med de fina döttrarna. Att få deltaga i musikgemenskapen är underbart. Vi får ont i fingrarna och spelar snett och fel alltsomoftast men är glada att vara med. Så otroligt glada.

Strax är det dags för kvällsmys med fruktsallad och inspelad konståkningsgala från vinter OS.

Fin söndag till er.

Etiketter: döttrar, ensemble, gemenskap, instrument, kalas, mamman, sjunga, spela

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.