Glad största dotter och mammans kvällstankar

Så kommer hon hem största dottern, strålande och glädjebubblande glad och har haft det jättebra.

Det känns gott i hjärtat. Hon har haft en fin kväll med skratt och prat och glada upptåg. Underbart.

Hon har fina vänner dottern. Fina, glada, positiva och empatiska vänner. Det är mamman glad och tacksam för.

Tänk så djup förtvivlan, oro och ilska som drev mamman framåt när dottern inte mådde bra i sin gamla skola. Mamman samlade kraft och skapade nya möjligheter. De möjligheterna har dottern tagit tillvara och gjort något alldeles fantastiskt av och mår nu bra i den skolvärld hon befinner sig i.

Det är större än stort. Mamman samlade kraft och skapade en förändring för de fina barnen. Tog de till en värld där de passar in, där de hör hemma. Det känns fint inte bara i hjärtat utan i hela kroppen.

God natt till er.

Etiketter: dotter, empati, mamman, skola, skolvärld, vänner

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.