Modellera

image

Idag pysslas det med modellera döttrarna fått i present.

Det knådas och byggs och fixas. Döttrarna diskuterar skillnaden mellan trolldeg och denna lera. ’Den är smidigare på något sätt fast luktar inte lika gott.’ Döttrarna nickar och en dotter tillägger ’Ja, den luktar plast på något sätt. Men är lika rolig att arbeta med som trolldeg. Lika rolig fast annorlunda.’

Härligt att höra diskussionerna och leken runt bordet.

Fortsatt fin lördag till er.

Etiketter: diskussion, döttrar, lek, mamman, modellera, skillnad, trolldeg

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.