Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

4 svar till “Trädgårdsfrukost”

 1. Hej!
  Nu är jag tillbaka efter ett superfint sommarlov! Jag har tittat in här på bloggen lite då och då men inte så regelbundet. Men nu drar terminen igång så nu kommer det nog bli lite mer. Vi började idag allihop (på tre olika skolor) så minsta systern tyckte att det blev lite tomt hemma och det kan man ju förstå. Men hon och mamma och lillebrodern höll sig sysselsatta med att städa ur och möblera om äldsta systerns gamla rum, för hon flyttade hemifrån i söndags. En annan syster ville gärna ha det rummet så det fanns en del att göra. Det känns väldigt, väldigt konstigt att hon inte bor hos oss längre, äldsta systern, utan klarar sig på egen hand och pluggar i Göteborg. Det verkar som ni har fått en bra start på terminen ni också! Ha en fortsatt bra vecka!!!

  1. Hej Judith
   Härligt att du haft en fint sommarlov!
   Ny skola och utflyttad syster. Stora förändringar. Hoppas att allt kommer att bli bra och att storasystern kommer att trivas med sina studier i Göteborg.
   Roligt att se dig här igen Judith. Välkommen.

   Fin onsdag till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.