Hämtat bok på biblioteket

Mammans bokreservation hade kommit idag. Fredrik Backmans ’En man som heter Ove’ skall nu läsas av mamman.

Lovord har strötts över denna bok vilket gjort mamman nyfiken. Jag hoppas att det inte blir som med boken ’Hundraåringen som försvann’, den tyckte mamman inte alls om.

Det skall i alla fall bli roligt att läsa boken.

Fortsatt fin tisdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

6 svar på ”Hämtat bok på biblioteket”

  1. Hej!

    Jag har läst er blogg länge och kommenterat någon enstaka gång. Jag läste för ett tag sedan att en av era döttrar har fått epilepsi. Mycket sorgligt för henne, jag hoppas att hon inte behöver drabbas så hårt! Det fick mig också att tänka på en låt jag har lyssnat på och tyckte var bra. Den heter just Epilepsi och sjungs av Fredrik Orrgård på skivan UNIK! av FUB (för utvecklingsstörda barn, ungdomar och vuxna). Jag vet inte om ni har hört den, men jag gillar hela skivan och ville i alla fall tipsa om den som en ingång till/ett perspektiv på sjukdomen.

    Allt gott till hela familjen!
    /Therese

    1. Hej Therese
      Tack för musiktips. Den skivan har vi inte hört talas om förut. Skall lyssna så fort som möjligt.

      Ja, det är tråkigt att dottern har epilepsi. Men samtidigt känns det bra att veta. Vi har under en tid anat att det varit något. Hon har fått bra medicin som verkar fungera fint. Och så ser vi det helt enkelt som en del av det som är hon. Inget konstigt. Bara sådan hon är.
      Informerar alla dottern kommer i kontakt med så att det inte uppstår panik eller missförstånd på något sätt.

      Tack för tips.

      Önskar dig en fin vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.