Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Lättnad

MammaIdag har oron släppt taget om mammans själ. Oron för att dotterns epilepsi skulle kunnat orsakas av någonting annat, någon underliggande sjukdom, missbildning, skada eller någonting ännu värre.

På dagens läkarbesök fick vi svaren på den magnetröntgen dottern genomgick för en dryg vecka sedan. Läkarna visar att det på bilderna som är mycket klara och fina inte syns någonting konstigt alls. Alla prover visar att, förutom epilepsin, är dottern kärnfrisk.

Lättnaden och lyckan är total. Idag är det fullkomlig glädje i hjärtat och stor trötthet i sinnet.

Oro tar så mycket kraft. Trots att mamman som en liten bön varje morgon och kväll tänkt orden ”Jag behöver inte oroa mig, allt löser sig till det bästa” har oron ändå funnits där. Barnen är det absolut finaste och viktigaste vi har. De är våra skatter och vår lycka och vårt allt här på jorden.

Tack för att vi får låna dessa barn. Tack för att vi får vara med varje dag och uppleva framsteg och utveckling, se vilka personligheter barnen är och ta plats i deras liv. För att vi får vara nära just de här barnen. Varje dag.

Fin tisdag till er.

Etiketter: barnen, dottern, epilepsi, läkare, magnetröntgen, mamman, pappan, tacksam, utveckling

« »

© 2020 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.