Fordralklänning

Tvättar mamman dotterns svarta glittriga konsertklänning tillsammans med sin svarta fordralklänning för att båda är svarta, ja då får mamman stå ut med att den klassiskt skurna svarta fordralklänningen nu är glittrig.

Så kan det gå när mamman försöker att vara tvätt-effektiv.

Fin söndagkväll till er.

Etiketter: dotter, glittrig, klänning, konsert, konsertklänning, mamman

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.