Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Nu har vi hämtat släktfiolen”

    1. Hej Åsa
      Tack. Fiolreparatören meddelade att den inte har något direkt värde förutom ’affektionsvärdet’. Vi tycker att den är fin för att den bär med sig gångna generationers musikalitet. En fin tradition att föra vidare.

      Önskar dig en fin tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.