Söndagspyssel

Mamman är lite trött i huvudet då någon av barnens förkylningar så glatt hoppat på mig. Full C-vitamindos, dagliga vitamin tabletter och gurglande med salt vatten till trots.

Har ändå fått mycket gjort idag så alldeles trött och orkeslös är jag inte.

Satte två bröddegar på förmiddagen som på eftermiddagen bakades ut till åtta limpor och gräddades i två omgångar. Däremellan sattes det och bakades ut hemgjorda hamburgerbröd till middagen. Egna hamburgare och massa grönsaker serverades sedan till bröden.

Tvätt har sorterats, tvätt har tvättats, barnens luggar har klippts, största dottern har fått hjälp med ett sömnadsprojekt som hon både påbörjade och färdigställde idag och pappan har storhandlat mat inför veckan. Pappan har också spelat Kinaschack med de glada barnen och så har näst största dotter lekt med kompis.

Vi känner oss effektiva och mamman ganska mör. Dags för kvällste.

God kväll och god natt till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.