Blomster

Visst är det vackert med blommor. Längtar så tills det börjar att hända saker i rabatterna. Längtar vårdofterna, grannens underbara kaprifol som fyller kvällsluften med sin mjuka doft och daggkåpans ljusgröna blad som sprider en frisk doft runt sig. Och syrenen som alltid förgyller hela området med en vårsommarkänsla. Blommor, blommor, underbara blommor.

Etiketter: blomma, doft, kaprifol, längtar, rabatt, sommar, vår

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.