Vardag

Nu är det vardag igen. Det har varit så skönt att vara lediga tillsammans hela familjen. Att inte planera nästan någonting utan bara vara.

Idag har mannen åter åkt iväg till sitt arbete och skolflickorna myser frukost till morgonens barnprogram. Skoldag med gymnastikpåsar, matsäck, läxor, körning till och från skolan och en hel del annat. Och visst är det också mysigt. Inte lika stillsamt, långsamt och lugnt. Men det finns stor lycka i vardagen där jag finner ro och harmoni.

Riktigt fin måndag önskar jag er.

Etiketter: arbete, barn, lycka, mannen, rutiner, skolflickor, vardag

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.