Söndag

Mannen och största dottern har köpt färg som de nu målar ett av barnrummen med. Dottern har själv bestämt färgen och fick vara med och blanda till den i affären. Det är stort.

Jag har fortsatt att läsa Jonas Himmelstrands ’Att följa sitt hjärta – i jantelagens Sverige’, fixat med tvätt, lunch och middag och så var det dags att hjälpa barnen med läxorna inför kommande skolvecka.

Nu lyssnar mamman till de blockflöjts och fiolövande barnen.

God söndagkväll till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar på ”Söndag”

  1. Det ser ut att bli fint.
    Är det äldsta dotterns egna rum eller är det några av systrarna som delar?
    Hos oss så sover vi fyra äldsta i egna rum, sen delar de två och två och våran lillebror sover än så länge hos mamma och pappa.

    Ha en bra vecka!

    1. Hej Judith
      Vi bor så pass litet så här får barnen dela rum (de får välja färg på varsin vägg utifrån förutsättningarna att färgerna någorlunda passar ihop). De tre äldsta i ett och de två små i ett annat.
      Fast just nu har vi tre barn i vårt sovrum pga natträdsla, förkylning och påföljande falskkruppanfall.

      Önskar dig en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.