Sovrapport

Det var absolut bättre att sova på uppblåsbar madrass än på soffan. Men inte sovs det särskilt bra ändå. Vaknar så fort barnen vänder sig om eller gör minsta lilla ljud.

Men, det är ju så det skall vara. Barnen är det viktigaste som finns och deras väl får gå före det mesta.

Det skedde förövrigt ännu en förflyttning av sovplats när pappan gick iväg tidigt till sitt arbete. Då fick jag sällskap på luftmadrassen av liten som saknade pappa. Och efter det sov vi och sov vi och sov vi. Inte orkade vi gå upp när klockan ringde heller.

Slarvigt. Men, ibland är inte fembarnsmamman mer än människa.

Önskar er alla en fin dag!

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

4 svar på ”Sovrapport”

    1. Hej Mrs Stenlund
      Visst är det så, att vi bara är människor och gör så gott vi kan. Och det är gott nog.
      Fick det bekräftat lite extra då jag läste på din blogg – bra text och viktiga tankar, det där om att sakta ner och vara ’good enough’.
      Önskar dig och din familj en fin vecka!

  1. vilken tur att vi bara är människor och vi behöver vår sömn…jag förstår om ni sover och sover, sömnen är läkande..jag hoppas att ni snart är friska och krya och kan sova i era sängar igen!!
    kram Åsa

    1. Hej Åsa
      Tack. Ja, det är läkande att sova. Tror att vi alla behöver det extra mycket just nu. Det är så det får bli några dagar, helt enkelt!
      Önskar dig och dina en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.