Gardintygsutflykt

Efter det inte helt lyckade besöket på Stoff och Stil och plattpaketsvaruhuset åkte vi idag in till stan för att besöka Panduro. För att se om tygerna var lika vackra i verkligheten som på bildskärmen. Och det var dem absolut, om inte ännu mycket vackrare.

Det var lite kallt och blåsigt på väg dit, men i butiken var det varmt och ombonat. Det var stora ögon hos barnen när de såg allt pyssel, vackra papper, pärlor och annat spännande som fanns där.

Först var det svårt att hitta något, men helt plötsligt hittade vi rätt. Tyger som passade ihop på ett spännande sätt låg där framför oss. Så roligt det är när så mycket fungerar tillsammans och är sådär jättefint. Och hur härligt det är när kombinationen vi letar efter plötsligt är där, utan att vi riktigt visste att det var det vi sökte. Succé!

Största dottern hittade också handarbetspyssel som hon köpte för alldeles egna pengar. Roligt när barnen är intresserade av att sy och pyssla. På eget initiativ.

Etiketter: barnen, dottern, kombination, ombonat, panduro, passar, pyssel, pyssla, stan, sy, tillsammans, tyg, tyger, utflykt

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.