Brödkavel

Så himla fånigt egentligen, en kavel utan handtag. Hur kan det vara bättre än en med handtag. Men, det är faktiskt stor skillnad. Det blir ett jämnare tryck och kavlingsresultatet så otroligt mycket bättre.

Knepigt, men sant. Till er som bakar en del rekommenderar jag varmt denna sorts kavel.

Vi fick denna handtagslösa kavel och den fina franska emaljgrytan i julklapp och uppskattar klapparna enormt. Gåvorna är enligt utsago inköpta på Bagaren och Kocken en butik som jag bara måste besöka, om jag vågar.

Etiketter: Bagaren och Kocken, Brödkavel, emaljgryta, gåva, handtag, handtagslös, julklapp, kavel, skillnad, tryck

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Brödkavel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.