Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Nätavtryck

Tänk, att det ger avtryck i ens verklighet detta med att kommunicera med varandra på nätet. Fann en annan bloggare för ett tag sedan, som det länkas till lite längre ner på sidan, hon heter Ann och driver en sida som kallas Bli rik i ditt liv.

Vi har ungefär samma önskan om en stilla och meningsfull samvaro med våra familjer. En önskan om att leva nära i lugn och vi delar viljan om att finnas till i kvantitet för våra barn, varje dag.

Idag tittade jag in på sidan för att läsa om vad Ann har för klokheter att säga. Då möts min blick av en bild på en ängel och orden sköljer över mig. Hon har varit med om en olycka och legat på sjukhus, hade lika gärna inte kunnat vara här idag. Och då känns det att vi under dessa månader, i denna ganska anonyma verklighet faktiskt nått fram till varandra. För det gör ont i mig att hon kunde gått evigheten till mötes.

Tacksamhet för hennes och hennes familjs skull fyller mina tankar idag. Tänk att ibland är man skyddad av änglar. En sådan oerhörd tur. 

Den här bilden är till dig Ann. För den vet jag att du tycker om.

Etiketter: ängel, Ann, anonym, bli rik i ditt liv, blogg, familj, månader, nätet, tacksamhet, tankar, tur

« »

© 2019 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.