Kvällsplock

Så var alla sängar ombäddade med rena, fina lakan och hela huset doftar gott av grönsåpa. Kanske att de vackra barnen också borde tvättas innan det är dags att krypa ner i de rena sängarna. Får fundera på det en liten stund medan jag sjunker ner i en fåtölj på altanen och kikar ut över alla de fina blommorna i trädgården.

Har förresten hittat flera dubbelblommande blomsterdahlior i blomsterlådan. Funderar på om det möjligtvis är så de brukar blomma eller om vi bara lyckats hitta speciellt fina exemplar.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.