Sommardag!

Idag blev en sådan där dag som inte blev som det var tänkt från början. Idag skulle det bakas bröd och fixas men istället fick jag åka iväg och hjälpa en kär vän.  Barnen och kusinen (som är här och hälsar på några dagar) fick besök av farmor och barnens andra kusin (som är en liten buse på snart två år). Barnen fick mysa med båda kusinerna och farmor medan jag fick träffa min vän som behövde min hjälp under några timmar. Så bra det kan bli och så gott det kan kännas i hjärtat. Helt enkelt en mycket bra dag!

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “Sommardag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.