Sommarlov!

Skolbarnen har sommarlov. Det är så härligt för det innebär att vi kan ta dagen som den kommer. Det enda lilla problemet som dykt upp är att det inte finns några andra barn hemma på dagarna. De befinner sig nämligen på fritids. Tomt i byn och på gatan där vi bor. Sådan tur att vi har många barn och att de leker så fint tillsammans. Just för tillfället broderar den äldsta flickan på en fin liten tavla, tre andra leker Rapunzel och en sitter i trappan och håller i ett spel som hon tänkt sig att spela med någon av systrarna så fort de får tid. Jag själv skall försöka slutföra sömnaden av en klänning till äldsta flickan. Sedan tror jag minsann att mamman kan behöva en kopp rödklöverte.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.