Trädgårdslugn

Luddig i huvudet, febrig och trött i kroppen sitter mamman i vår gömda trädgård vid dammen och njuter av blommor, sol, surrande bin och fjärilar. Det är så vackert och avslappnande. Det är en ynnest att få bo som vi gör i lugn och i naturen.

Flox, kantnepeta, ringblommor och rosenskära gör mig sällskap och emellanåt sätter sig en fjäril alldeles intill. Underbart med sensommar och strålande sol trots förkylning.

Kom ihåg att bemöta varandra med varsamhet. Fin torsdag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.