Blandat

Den här veckan har gått fort och innehållit mycket mer än vanligt. Nästan varje kväll har någon eller några av oss åkt iväg på något. Nu är vi tacksamma för lov. Lov och ledighet och tid för stillhet. Det skall bli skönt.

Mammans nerver har tänjts lite extra i tonårskonflikter också. Det har både tröttat och gjort mamman ledsen. Ilskna ord river stora djupa sår i mammasjälen. Inte är det lätt att alltid göra och säga rätt när känslorna bubblar över. Det gäller nog både mor och barn.

Och så har vi haft den stora glädjen att vara med på skördefest här i vår by. Det är en trevlig stund när vi träffar glada grannar och får äta, prata och skratta tillsammans.

Idag har tre döttrar spelat instrument med en god vän medan mamman och pappan handlat tillsammans med två döttrar. Vi behövde lite tillbehör till vår nya spis då vår gamla passat på att gå sönder under veckan. Trist när kökssaker går sönder speciellt sådana vi använder mycket. Nu har vi en ny fin spis med varmluft och andra spännande funktioner.

Mamman bakade bröd till skördefesten och använde varmluftsläget och tyckte nog att bröden blev lite luftigare än dem brukar. Det skall bli spännande att fortsätta utforska.

Nu är det dags för middagsordnande och efter det lite stickning och kanske film.

Fin söndagskväll till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.