Vintersöndag

  
Det är söndag med många minusgrader och sol. Snön knarrar under skorna när vi går och glidet i pulkabacken är otroligt bra.

  
Vi åker pulka, kastar pulvrig snö och njuter av den vackra vintern. Vi blir inte ens kalla eftersom vi tagit på ordentligt med kläder. ”Jag är inte ens kall”, ropar extrabarnet till mamman ”för vet du, jag gjorde som du sade och tog på mycket kläder. Alla nästan!” Nu har hon farit hem och vi i familjen har ätit en stor lunch. All aktivitet har gjort oss ordentligt hungriga. 

Strax skall mamman göra varm choklad till alla döttrarna och te till pappan och mig. Och kanske borde det bakas bröd och sorteras lite tvätt.

Fin söndag till er.

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.