Veckan går fort

Veckan går fort. Mamman arbetar utanför hemmet, hjälper döttrar med läxor, lämnar, hämtar, kör till instrumentlektioner och orkestrar. Dagarna är fulla av både aktivitet och vila.

Nu är det dags för utvecklingssamtal i döttrars skolor igen så idag åker mamman till två skolor för att lyssna till lärare och döttrars tankar om skolgång och lärandeutveckling. 

Mamman ordnar och grejar och mår bra så här i höstmörkret. Förkylningen släpper sitt tag lite mer för varje dag. Lite piggare blir mamman och orkar lite mer. Det känns väldigt bra. Vi tänder många levande ljus när det skymmer på kvällarna och sitter mycket tillsammans runt köksbordet och trängs i kökssoffan.

Tänk så bra vi har det som har varandra, tak över huvudet, mat på bordet och kärlek i mängd. Tänk så fantastiskt och privilegierat det är att få leva så.

Fin fredag till er.

Etiketter: döttrar, instrument, lektioner, mamman, orkester, priviligierat, skola, tillsammans, varandra

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Ett svar till “Veckan går fort”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.