Fembarnsmamman

Tankar från en familj med fem barn

Mer förkylningar

Döttrarna är förkylda och mamman likaså. Vi är trötta och mamman har ont i huvudet.

Och så känner sig mamman nedstämd. Det blir så ibland speciellt på hösten. Så länge mamman kan minnas har jag stundtals brottats med nerver som inte riktigt vill. Kanske hör det ihop med att jag är en högkänslig person kanske för att jag har mycket runt mig jämt. Jag vet inte riktigt.

Hur det än hänger ihop så försöker jag att acceptera att det är så här just nu. Jag kramar på barn, lyssnar på musik, tar det lugnt och dricker mycket rödklöverte och håller ut. Det blir bättre.

Idag är det fredag och mamman har satt in kyckling i lergryta i ugnen och snart skall jag dammsuga golven men först skall jag dricka mitt te och njuta lite i solen. Sedan kanske jag skall koka lite päronmos. Vi får se.

Fin fredag till er.

Etiketter: barn, döttrar, förkylning, kyckling, lergryta, mamman, nedstämd, nerver, trött

« »

© 2020 Fembarnsmamman. Tema av Anders Norén.