Tvätthögen är sorterad, under bordet är det dammsuget, ny tvätt tvättas, bröd bakas, rabatter rensas och hängmattan har hängts upp. 

Och så har vi spelat krocket hela familjen och pappan har klippt gräset och mamman har legat på trädgårdssoffan och läst bok i solen. Lunch har vi hunnit äta också. 

Vi är hemma och trots att vi fått ganska mycket gjort känns det lugnt och stilla. Brödbakandet kanske egentligen är överflödigt en solig dag som denna men idag var det helt tomt på bröd i frysen så det fick bli till att baka.

Köpt bröd med olika tillsatser och konserveringsmedel vill mamman helst inte att vi äter så då får mamman helt enkelt se till att baka. Tur att jag tycker att det är så roligt.

Idag är det så varmt och härligt att jag tagit på mig en riktigt somrig klänning med tyllkjol under. Bak i nacken knyts klänningen, ryggen är bar och grundfärgen är vit med gröna prickar. Så går mamman runt här hemma och har det bra. Döttrar leker, gungar, turas om att ligga i hängmattan, blåser bubblor och läser böcker. Det är skönt med sommarlov.

Fin tisdag till er.

Etiketter: baka, bok, bröd, döttrar, hängmatta, krocket, läsa, leka, mamman, pappan, rabatt, sol, trädgårdssoffan