Fröer och trädgård

Mamman planterar fröer och pappan bygger iordning i köksträdgården.

Idag har mamman försått röd sallad, morot, sommarkål, ärtor och olika vackra sommarblommor som malva och rosenskära. Det kommer att bli både gott och fint i vår trädgård. Vi gläds så åt varje steg vi tar, varje framsteg och varje ny lärdom. Trädgårdsarbete är gott för själen.

Fortsatt fin söndag till er.

Etiketter: ärtor, förså, frö, kål, köksträdgård, malva, mamman, morot, pappan, rosenskära, Trädgård

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.