VeckobakningBrödhyllorna behöver fyllas på inför veckan. Så det gjorde mamman med döttrars hjälp igår.

Det luktar underbart gott i huset med nybakt bröd. Näst största dottern som tillsammans med största dottern sovit borta under helgen utbrast glatt då hon kände brödbaksdoften ’å, det luktar nybakt mammabröd, det luktar hemma. Gott!’ 

Härligt med hemmapyssel.

Fin måndag till er.

Etiketter: baka, bröd, dotter, mamman, nybakt

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.