Ledsen

Idag är mamman ledsen. En del dagar är svårare och jobbigare än andra.

Själen mår inte bra idag. Idag känner sig mamman liten och ledsen. Idag orkar mamman inte riktigt med den vuxna hårda världen.

Och jag tänker att de ledsna känslorna måste få sin plats. Tårarna måste få komma ut när de behöver. Så idag gör de det. Idag rinner tårarna nedför kinderna och jag stänger om mig och min själ. Stänger världen ute och befinner mig inuti mig själv en stund.

Idag är mamman ledsen.

Fin onsdag till er.

Etiketter: känslor, ledsen, mamman, tårar

Författare: Mamma

Fembarnsmamman är en blogg från vardagslivet hos en familj med fem barn. För vår familj är gemenskap viktigt, att leva nära och uppskatta livet utan att krångla till det. Vi har valt att leva långsamt och att ta oss tid att uppskatta de små tingen i livet och vardagen, för det är dessa stunder som utgör den största delen av våra liv.

2 svar till “Ledsen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Connect with Facebook

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.